Hjemmeside design

Just.Media laver custom hjemmeside design til virksomheder i SmartWeb CMS. Dit hjemmeside design vil blive lavet så det matcher din grafiske identitet og vil være mobil og tablet venlig så hjemmesiden er nem at bruge på alle devices. Hos SmartWeb vil du have fuld support til brugen af hjemmesiden efter at din hjemmeside er sat op. Du vil selvfølgelig selv kunne opdatere din hjemmeside og systemet er meget søgemaskinevenligt. Er budgettet ikke til et custom hjemmeside designforløb eller er det muligt selv at oprette en SmartWeb hjemmeside med et standard design og ligge sit indhold ind i dette.

Hjemmeside design

Prøv systemet uforpligtende

SmartWeb systemet som Just.Media laver hjemmeside design til kan du komme i gang med kvit og frit for 0 kr. i opstart og det eneste du dermed vil skulle betale for er den løbende udgift til SmartWeb for driften af din hjemmeside, som kan fåes fra 199 kr./mdr. I SmartWeb systemet er der flere gratis designs du kan starte ud med til din hjemmeside og disse designs kan nemt tilpasses med din virksomheds logo og farver via. designmanager i systemet.

Fortsæt hvis du har lyst

Ved at trække en demo af SmartWeb systemet via. formularen her til højre får du en køreklar hjemmeside med design gratis i 30 dage og det er ganske uforpligtende. Aktiverer du ikke dit abonnement inden for de 30 dage, lukker din hjemmeside blot ned. Ud over at få hjemmeside systemet gratis i 30 dage, får du også gratis dansk support hos SmartWeb på e-mail og telefon alle hverdage, hvilket der selvfølgelig også er efterfølgende hvis du aktiverer dit abonnement.

Køreklar hjemmeside på få minutter

Inden for få minutter efter du har udfyldt formularen, vil du modtage en e-mail med log ind oplysninger til din nye hjemmeside, samt kontaktoplysninger til support som vil hjælpe dig med dine spørgsmål til brugen af din nye hjemmeside og de gratis designs.

Custom hjemmeside design

Føler du ikke at du passer ned i nogen af de standard designs der ligger i systemet, kan Just Media skræddersy et design specielt til din virksomhed. Med et custom hjemmeside design gennemgår du et forløb med flere faser, hvilket giver dig muligheden for at få lavet et hjemmeside design som er præcis som du ønsker og som bliver lavet til lige præcis din virksomhed.

Custom hjemmeside design

Divi Site (Wordpress hjemmeside)

 

Divi Site er en løsning til virksomheder der ønsker en Wordpress hjemmeside. Just.Media kan hjælpe med at opsætte en Wordpress hjemmeside med Divi Tema så der nemt her kan bygges den ønskede struktur og ligges indhold ind.

 

For at køre en Wordpress hjemmeside med Divi Byggeren har du brug for 2 ting. Et webhotel, hvor der efterfølgende kan installeres Wordpress + Divi Design med Divi Byggeren, som skal installeres i din Wordpress hjemmeside. Just.Media kan hjælpe dig med at installere og opsætte din Wordpress hjemmeside, hvorefter du selv kan opsætte din hjemmeside med de inkluderede moduler i Divi Byggeren.

 

Efter du har oprettet dit Webhotel og fået tilkøbt adgang til Elegant Themes kan Just.Media hjælpe dig med at opsætte dit Wordpress Divi Site. Ønsker du ikke selv at stå for hosting af din hjemmeside, samt køb af tema og installation, kan Just.Media tilbyde at varetage driften af dit Divi Site for 100 kr./mdr.


Køb adgang til Elegant Themes her og download dit Divi Tema til Wordpress

 

Nyt design til Danmag.com

Danmag ønskede at få lavet et nyt design til Danmag.com hvor de sælger deres malerydelser. Just Media hjalp med at få tilpasset deres webshop så det opfyldte deres ønsker til design, struktur og funktionalitet.
 

Webdesign referencer