Klik for at sende forespørgsel

Klik for at følge Just Media på Facebook

Klik for at søge efter service


Ny webshop

Ny webshop

For at få lavet et design til en ny webshop hos Just Media, skal du først oprette en SmartWeb webshop. Har du ikke allerede en SmartWeb webshop kan du oprette en webshop via formularen nedenfor. Det er gratis og du kan bruge den kvit og frit i 30 dage, hvorefter løsningen lukkes automatisk, hvis ikke du ønsker at oprette abonnement hos SmartWeb. Når du opretter din SmartWeb løsning via Just.Media får du 1 times gratis hjælp til dit design, hvis du vælger at aktivere dit abonnement.

 

Har du allerede en SmartWeb løsning? Se Webshop design til SmartWeb

Ny shop på 5 minutter

Efter du har udfyldt formularen nedenfor, modtager du en e-mail med dine log ind informationer til din nye webshop, inden for ca. 5 minutter.
 

 

Det er gratis og uforpligtende at prøve SmartWeb, så du kan se om systemet er noget for dig. Aktiverer du ikke dit abonnement, lukker webshoppen blot ned efter 30 dage.

 

Gratis testperiode, med gratis support

Dit SmartWeb Shop abonnement inkluderer gratis dansk SmartWeb support, der kan hjælpe med dine spørgsmål til opsætningen. Også i testperioden. Du modtager e-mail og telefonnummer til support i din velkomstmail når du har oprettet din demo webshop.

 

Ny webshop i brugervenligt system

SmartWeb er et meget brugervenligt webshop system, som gør dig i stand til selv at oprette webshoppen og produkter i flotte designskabeloner. Just Media's webshop design services bliver kun relevant, hvis du ønsker hjælp til at lave dit webshop design, eller ønsker hjælp til at få tilpasset dit design. SmartWeb er et professionelt webshop system der kan håndtere både små og store webshop løsninger.

 

Designskabeloner klar til dit indhold

Når du har oprettet din webshop, har du et bredt udvalg af designskabeloner, klar til at du kan ligge dit indhold ind og har dermed mulighed inden for kort tid at komme online med din nye webshop. Du kan her på siden se nogle af de designskabeloner du kan vælge i mellem.

 

Gratis og uforpligtende prøveperiode i 30 dage  Klar på 5 min
 

Del denne service:

15+ års webdesign erfaring

6+ års SmartWeb erfaring

Brugervenligt system