Klik for at sende forespørgsel

Klik for at følge Just Media på Facebook

Klik for at søge efter service

Grafisk design

Grafisk design til web og tryk

Hos Just Media kan din virksomhed få lavet grafisk design til både web og tryk. Just Media har over 15 års erfaring med grafisk design og kan hjælpe dig hvad end der er tale om grafisk design af tryksager til online eller offline markedsføring. 


{{amount}}

Grafisk design til tryk

Grafisk design til tryk

Hos Just Media kan du få lavet grafisk design til alle dine tryksager og udstillingssystemer. Just Media kan både stå for at få det grafiske design trykt eller levere en trykklar pdf, som I let kan sende videre til jeres eget trykkeri. Tryksager er en bred betegnelse som bl.a. dækker flyers, visitkort, annoncer og meget andet.

Digitalt grafisk design

Digitalt grafisk design

Få hjælp til grafisk design og opsætning af dine webbannere til din online markedsføring, eller grafiske design elementer til din webshop og hjemmeside. Digitalt grafisk design der sørger for at din online og offline identitet går hånd i hånd. Der kan tilbydes faste aftaler til produktionen af din virksomheds webbannere.

Grafisk designforløb


Når din virksomhed får lavet grafisk design hos Just Media, samarbejder vi på den måde der passer jer bedst. Der er dog ofte bestemte faser som går igen, når grafiske design opgaver skal laves. Læs lidt om disse grafiske design faser nedenfor.

1 Kravspecifikation

Til at starte med kan du blot sende de ønsker du har til dit grafiske design. Dine ønsker vil efterfølgende blive gået igennem og der vil blive spurgt ind såfremt der er spørgsmål.

2 Estimering

På baggrund af kravspecifikationen, udarbejdes et tilbud på opgaven. Når tilbuddet er accepteret, bliver opgaven booket ind til start snarest muligt.

3 Materiale

Før opgaven kan begynde er det ofte at der er tekst og billeder der ønskes brugt i det pågældende grafiske design. Disse skal fremsendes før opstart på opgaven. Ønskes hjælp til tekst og billeder, kan Just Media også varetage denne del.

4 Design

Den grafiske design fase kan nu begynde. Ofte afholdes et opstartsmøde, hvor vi gennemgår krav og ønsker til udtryk og stil. Dette møde foregår som oftest over telefonen.

5 Korrektur

Når det grafiske design er færdigt, er der som regel afsat noget tid til at rette lidt i tingene, så vi sikrer at alt er som ønsket. Korrekturer fremsendes til Just Media, som efterfølgende retter til.

6 Levering

Ønsker du at Just Media skal stå for hele processen, skal du blot afvente at tryksagen ankommer med posten. Alternativt sender Just Media en trykklar pdf, der kan sendes til dit eget trykkeri.

Grafisk design infografik

15+ års grafisk design erfaring

Dynamiske HTML5 bannere

Inkl. tryk eller trykklar PDF

Unikt grafisk design

Professionelt grafisk design

Når du får lavet grafisk design hos Just Media får du en grafisk samarbejdspartner med over 15 års erfaring. Du kan få lavet grafisk design til tryk, samt grafisk design til web. Der er ingen grafiske designskabeloner, som dit grafiske design skal passe ned i, hvilket giver mere frihed når dit design skal laves. Dermed får du et grafisk design som passer lige præcis til din virksomhed. Har din virksomhed en grafisk designguide kan dit grafiske design laves efter de gældende designregler i guiden.

Grafisk design checklist

Grafisk design efter behov

Der tages udgangspunkt i dine behov, når der laves grafisk design hos Just Media. Har din virksomhed brug for grafisk design af webbannere, kan der her tilbydes alt fra enkle jpg og gif bannere, til de mere avancerede html5 bannere, hvor der er mulighed for mere dynamik. Ved grafisk design af tryksager, kan Just Media varetage hele processen, så din virksomhed blot skal afvente at tryksagerne ankommer med posten, når det grafiske design er færdigt. Har I allerede et trykkeri I bruger, kan Just Media nøjes med at sende en trykklar pdf, som I kan sende videre til eget trykkeri.