Klik for at sende forespørgsel

Klik for at følge Just Media på Facebook

Klik for at søge efter service

Webdesign

Professionelt webdesign til dit behov

Hos Just Media tilbydes der webdesign i SmartWeb og Wordpress. Skal du have lavet en professionel webshop, med mange funktioner, anbefales det her at bruge SmartWeb systemet til dette. Er du en mindre virksomhed der blot skal have lavet en simpel præsentationsside af din virksomhed tilbydes dette også lavet i Wordpress.


{{amount}}

Nyt webdesign

Nyt design

Få lavet et SmartWeb webdesign som passer til din virksomheds identitet og indholdet, som webdesignet skal bære. Det anbefales altid at du først opretter en SmartWeb løsning og ser hvilke webdesign muligheder der er i standard opsætningen. Just Media kan efterfølgende hjælpe med den mængde webdesign og tilpasning du ønsker.

Eksisterende webdesign

Eksisterende design

Har du allerede en SmartWeb hjemmeside eller webshop, med et webdesign du er tilfreds med, hvis blot det lige bliver rettet lidt til, så kan Just Media også hjælpe dig med dette. Just Media er din faste samarbejdspartner når behov for lidt ekstra hjælp til tilretning i webdesignet ønskes. Dette kan f.eks. være, hvis der ønskes elementer fjernet eller tilføjet i dit webdesign.

Download gratis webdesign guide

Download pdf der viser hvordan du selv hurtigt kan lave en ny webshop eller hjemmeside og tilpasse designet til din virksomhed.

Download webdesign guide

 

Har du brug for hjælp med webdesign?

... måske slet ikke

Just Media laver webdesign til SmartWeb systemet som er et dansk professionelt og brugervenligt CMS. Når du trækker en demo af systemet hos Just Media kan du prøve det gratis og uforpligtende i 30 dage. Systemet er i sig selv køreklart til at gå online med dine hjemmeside og det indeholder ligeledes også gratis designskabeloner du kan ligge dit indhold ind i. Er du tilfreds med det resultat du selv kommer frem til, vil du altså slet ikke skulle betale for design og udviklingstimer.

 

Prøv gratis og uforpligtende i 30 dage

 

15+ års webdesign erfaring

6+ års SmartWeb erfaring

Brugervenligt system

SmartWeb webdesign

SmartWeb designpartner

Just Media er designpartner til SmartWeb systemet og har været det siden 2012. SmartWeb systemet er et professionelt webshop og hjemmeside system, hvor du som en af de mange fordele har support til brugen af din webshop eller hjemmeside alle hverdage inkluderet i det abonnement, der betales for din drift SmartWeb systemet. Når du opretter en ny SmartWeb løsning hos Just Media få du 1 time gratis hjælp til design og tilpasning af din hjemmeside eller webshop hos Just Media. Du kan da efterfølgende vælge om du ønsker at bestille mere hjælp eller selv vil gøre resten samme med SmartWeb support.

Webdesign erfaring og passion

Over 15 års erfaring og passion

Når du får lavet webdesign hos Just Media får du lavet et design med erfaring fra over 15 år, med design til trykte og digitale medier. SmartWeb har været Just Medias foretrukne platform siden sin opstart og har over 6 års erfaring med grafisk design og udvikling til dette CMS. Et webdesign er ikke bare et webdesign, men skal afspejle din virksomhed, få din virksomhed til at fremstå professionelt og skille dig ud fra mængden, hvilket alt sammen kan være med til at højne konverteringsraten på din hjemmeside eller webshop.