Klik for at sende forespørgsel

Klik for at følge Just Media på Facebook

Klik for at søge efter service


Podcast produktion

Få hjælp til hele produktionen af din virksomheds podcast. Vi tager først en snak omkring jeres podcast koncept, hvilke tanker I har og i hvilken retning I ønsker det udvikles og lægger derefter en plan for produktionen. Just Media hjælper jer med alt fra indspilning, lyddesign af intro/outro, mix, samt grafisk design af podcast cover og hjælp til at sætte jeres podcast live.

I Just Medias podcast setup, får I et podcast studie med plads til 4 værter/gæster, hvor jeres vokaler vil blive indspillet med professionelle mikrofoner og på hvert sit lydspor, så lyden efter indspilningen er mest optimal når den skal mixes.

Ved at få hjælp til at producere din podcast hos Just Media får du ikke bare hjælp til at indspille en god lyd og efterfølgende mix af denne, men også mange års erfaring med digital markedsføring, der supplerer til den samlede podcast produktion for din virksomhed.
 

Just Media har f.eks. hjulpet med at producere denne podcast, i samarbejde med iProspect:

 

 

Del denne service:

Professionel lyd til markedsføring

Skal din virksomhed have indspillet lyd til sine medier, kan I hos Just Media få hjælp til at få lavet det på en professionel måde. I får her over 15 års erfaring med lydproduktion, der kan være medvirkende til at jeres professionelle brand også skinner igennem, når jeres målgruppe LYTTER til jer. Lyd er ikke bare lyd og hos Just Media går markedsføring og lyd hånd i hånd.

VoiceCube vokalstudie

Al lyd bliver indspillet i Just Medias eget VoiceCube vokalstudie. VoiceCube vokalstudie er et rum designet af Just Media til at opnå de optimale rammer for at lyden, til de vokaler der indspilles, opnår det absolut bedste udgangspunkt for den efterfølgende redigering. I studiet kan der indspilles op til 4 vokalister på samme tid.