Klik for at sende forespørgsel

Klik for at følge Just Media på Facebook

Klik for at søge efter service


Radioreklame

Få produceret en professionel radioreklame til din virksomhed. Ud fra dine ønsker produceres en radioreklame med den følelse og det budskab, du ønsker at komme frem med. Speaker, som passer til den stil du ønsker, bliver tilkoblet og speaker det manuskript, der bliver lavet. Efterfølgende bliver der lavet lydcollage med lydbilleder, der passer til den historie, der fortælles i radioreklamen, således at man kommer ind i et samlet lydunivers, når man hører jeres radioreklame. Til sidst bliver speak og det komplette radiospot mixet og masteret, så det er klar til at komme i radioen og sendt til dig eller den pågældende radiostation, du ønsker det skal sendes i. Ønsker du selv at indspille speaket til din radioreklame kan du med fordel gøre dette og spare salæret til en ekstern speaker.

 

Just Media har f.eks. hjulpet med at producere denne radioreklame, i samarbejde med MKTG, til Friland Økologi:

Del denne service:

Professionel lyd til markedsføring

Skal din virksomhed have indspillet lyd til sine medier, kan I hos Just Media få hjælp til at få lavet det på en professionel måde. I får her over 15 års erfaring med lydproduktion, der kan være medvirkende til at jeres professionelle brand også skinner igennem, når jeres målgruppe LYTTER til jer. Lyd er ikke bare lyd og hos Just Media går markedsføring og lyd hånd i hånd.

VoiceCube vokalstudie

Al lyd bliver indspillet i Just Medias eget VoiceCube vokalstudie. VoiceCube vokalstudie er et rum designet af Just Media til at opnå de optimale rammer for at lyden, til de vokaler der indspilles, opnår det absolut bedste udgangspunkt for den efterfølgende redigering. I studiet kan der indspilles op til 4 vokalister på samme tid.