Klik for at sende forespørgsel

Klik for at følge Just Media på Facebook

Klik for at søge efter service

Indhold


{{amount}}

Kolonne 1

Tekster

Just Media tilbyder tekstproduktion til din virksomheds hjemmeside eller webshop, som bidrager til at give modtageren er større forståelse for din virksomhed. Teksterne skrives ligeledes med fokus på SEO, som er et vigtigt redskab for din virksomheds succes.

Produkt- og kategoritekster 

Ønsker du at få produceret tekster til din hjemmeside eller webshop, som beskriver enten produkter eller produktkategorier, kan Just Media tilbyde dette. Produkt- og kategoritekster er vigtige elementer på din webshop, da det giver kunden den nødvendige information forud for et salg, og derudover er SEO ligeledes et vigtigt element for din virksomhed.

Just Media tager dig og din virksomhed med gennem hele processen og vil altid imødekomme dine ønsker så vidt muligt. Produkt- og kategoriteksterne skrives enten på baggrund af information fra dig eller på baggrund af Just Medias egen research, alt efter dine ønsker. Efterfølgende sendes teksterne til gennemlæsning hos dig, så du kan give feedback og slutteligt godkende teksterne, så de kan implementeres på hjemmesiden eller webshoppen.  

Virksomhedsbeskrivelser 

Just Media tilbyder desuden at producere en virksomhedsbeskrivelse til din hjemmeside, som er et nyttigt element for kunden, som ønsker noget baggrundsviden og information om din virksomhed. Virksomhedsbeskrivelsen, også kaldet "Om os" afsnittet, kan indeholde en beskrivelse af virksomhedens historie, virksomhedens vision, mission og værdier eller andet, som er essentielt for netop din virksomhed. Denne udarbejdes naturligvis på baggrund af information fra dig, så den indeholder de elementer, der bedst beskriver din virksomhed.

Video

Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere kan Just Media tilbyde produktion af videomateriale til din virksomhed. Ønsker du at skabe attraktiv og inkludende markedsføring er videomateriale en særdeles god mulighed. Det skaber rammerne for at fortælle dine kunder er mere uddybende historie og giver desuden et professionelt udtryk.

Produktvideo 

Hvis du og din virksomhed ønsker at præsentere dine produkter på en kreativ måde, som er mere uddybende end en produkttekst, kan du med fordel inddrage produktvideoer på din webshop. I videoen kan produktet præsenteres og demonstreres med både levende billeder og lyd, så kunden får et klart billede af produktet inden køb. Produktvideoen er et flot og præsentabelt supplement til produktteksten, som tilsammen giver kunden gode forudsætninger for at vælge dine produkter.

Profil- og præsentationsvideo

Ønsker du og din virksomhed, at dine kunder skal have et større indblik i virksomheden, kan Just Media imødekomme dit ønske med udformningen af en profil- eller præsentationsvideo. Disse videoer fungerer som en præsentation af eksempelvis virksomhedens profil, dens historie, de ansatte eller lignende, og den skal give kunderne en øget forståelse for virksomhedens evner. 

Reklamefilm

Just Media tilbyder ligeledes at producere reklamefilm for din virksomhed. Ønsker du at reklamere for din virksomhed eller din virksomheds ydelser eller produkter, så kan du i samarbejde med Just Media få udtænkt og udarbejdet en reklamefilm. Reklamefilmen skal naturligvis afspejle din virksomheds karakter og kultur, så den giver kunden en forståelse for din virksomhed og skaber øget interesse for det, din virksomhed kan tilbyde. Derfor er dine ønsker naturligvis i centrum, når reklamefilmen udarbejdes.

Kolonne 2

Kolonne 1

Foto

Fotomateriale er et vigtigt element på din virksomheds hjemmeside eller webshop, og der kan inddrages fotos til mange forskellige formål. Just Media kan tilbyde fotos til din virksomhed, og du vil naturligvis være tæt med i processen, så dine fotos kommer til at afspejle din virksomheds karakter bedst muligt. 

Produktfotos

Just Media kan tilbyde din virksomhed produktfotos, som eksempelvis kan implementeres på din virksomheds webshop. Her er produktfotos særdeles anvendte og nyttige, fordi kunden gerne ønsker at se produktet inden køb. Derfor er det i både din og kunden interesse, at der optræder nogle flotte, professionelle produktfotos på din webshop eller hjemmeside. 

Portrætter

Ønsker du og din virksomhed at få taget nogle flotte og professionelle portrætter af eksempelvis medarbejderne i din virksomhed, så kan Just Media sørge for det. Portrætter er en god måde at præsentere virksomheden og de forskellige ansatte på, og det kan være med til at skabe en tættere relation mellem din virksomhed og kunden. Portrætterne udarbejdes ligeledes på baggrund af jeres ønsker, så de passer til det udtryk, som du og din virksomhed ønsker at skabe.

Events & reportage

Arrangerer eller deltager du og din virksomhed i et event eller lignende, kan Just Media sørge for at tage billeder af eventet. Disse fotos kan bruges i en enten intern eller ekstern reportage, og det skaber indsigt i virksomhedens kultur og aktiviteter. Fotos fra forskellige events, som din virksomhed deltager i, kan desuden implementeres på din virksomheds hjemmeside, så kunden får et større indblik i din virksomhed og dens interesser.

Miljø 

Just Media tilbyder desuden muligheden for at få taget miljøfotos, og disse fotos kan tages både indenfor og udenfor. De skaber mulighed for, at du og din virksomhed kan præsentere virksomhedens lokation og omgivelser, så kunden kan se og opleve det udtryk, du og din virksomhed ønsker at skabe. Miljøfotos skaber mulighed for kreativitet, og Just Media vil så vidt muligt forsøge at fange netop den stemning, du stræber efter.