Webshop design

Webshop design hos Just.Media bliver lavet til SmartWeb systemet. Du får her en samarbejdspartner til SmartWeb systemet med stor erfaring i design og opsætning af webshops i små og store størrelser. SmartWeb systemet har de funktionaliteter indbygget som gør det muligt at drive en professionel webshop og Just.Media kan hjælpe dig med at opsætte og designe din webshop så den afspejler din virksomhed og passer til dine produkter og forretningsstrategi. Just.Media kan skræddersy en webshop med et design som bliver lavet specielt til din virksomhed og har du allerede en SmartWeb webshop kan der hjælpes med tilpasning af dit eksisterende design.
 

Webshop design

Prøv systemet uforpligtende

SmartWeb systemet som Just.Media laver webshop design til kan du komme i gang med kvit og frit for 0 kr. i opstart og det eneste du dermed vil skulle betale for er den løbende udgift til SmartWeb for driften af din shop, som kan fåes fra 189 kr./mdr. I SmartWeb systemet er der flere gratis designs du kan starte ud med til din webshop og disse designs kan nemt tilpasses med din virksomheds logo og farver via. designmanager i systemet.

Fortsæt hvis du har lyst

Ved at trække en demo af SmartWeb systemet via. formularen her til højre får du en køreklar webshop med design gratis i 30 dage og det er ganske uforpligtende. Aktiverer du ikke dit abonnement inden for de 30 dage, lukker din webshop blot ned. Ud over at få webshop systemet gratis i 30 dage, får du også gratis dansk support hos SmartWeb på e-mail og telefon alle hverdage, hvilket der selvfølgelig også er efterfølgende hvis du aktiverer dit abonnement.

Køreklar webshop på få minutter

Inden for få minutter efter du har udfyldt formularen, vil du modtage en e-mail med log ind oplysninger til din nye webshop, samt kontaktoplysninger til support som vil hjælpe dig med dine spørgsmål til brugen af din nye webshop og de gratis designs.

Premium webshop design

Premium webshop design

Efter du har oprettet din webshop vil du i webshoppens designmanager kunne finde de designskabeloner du kan bruge til din webshop. Der er et bredt udvalg og du kan nemt selv ændre farverne på de forskellige elementer i webshoppen, samt vælge hvilke elementer du ønsker der skal være synlige på de forskellige sider på din webshop. I din webshop administration vil du under designs kunne finde nogle premium designs. Premium designs kan tilkøbes til din webshop og du vil her ligesom ved de gratis standard designs selv kunne tilpasse farver, fonte, logo og diverse elementer.

 

Opret en 30 dages gratis webshop ovenfor og se udvalget af gratis og premium webshop designs i SmartWeb

Tilpasning af webshop design

Tilpasning af webshop design

Er der et af de standard webshops designs der ligger i systemet som du synes passer perfekt til din virksomhed hvis de blot bliver rettet lidt til, så kan Just.Media hjælpe dig med at få koden rettet til således at struktur og styling bliver som du ønsker det.

Implementering af eget design

Har du selv lavet et webshop design som du gerne vil have opsat i SmartWeb, kan du sende dette til Just.Media og få hjælp til implementering.

 

Opret en 30 dages gratis webshop ovenfor og se hvilke designs du har mulighed for at tage udgangspunkt i.

Custom webshop design

Føler du ikke at du passer ned i nogen af de standard designs der ligger i webshop systemet, kan Just Media skræddersy et design specielt til din virksomhed. Med et custom webshop design gennemgår du et forløb med flere faser, hvilket giver dig muligheden for at få lavet et webshop design som er præcis som du ønsker og som bliver lavet til lige præcis din virksomhed.

Custom webshop design

Nyt design til Danmag.com

Danmag ønskede at få lavet et nyt design til Danmag.com hvor de sælger deres malerydelser. Just Media hjalp med at få tilpasset deres webshop så det opfyldte deres ønsker til design, struktur og funktionalitet.
 

Webdesign referencer